Austrian Airlines, LETOVI, Tajland

Austrian Airlines / BEOGRAD – BEČ – BANGKOK

Austrian Airlines let BEOGRAD – BEČ – BANGKOK / biznis klasa

Koliko traje let BEČ – BANGKOK ?


Austrian Airlines let BEČ – BANGKOK traje 15 sati. Do Bangkoka smo putovali starom biznis klasom Austrian Airlines koja lepo opisuje sam doživljaj i udobnost na letu Beč – Bangkok. Očigledno je da je korišćena jednu deceniju u floti Austrian Airlines.

Upoređujući bliskoistočne i evropske avio prevoznike, po našem iskustvu, najbolji odnos usluge osoblja a da se pri tom putnik oseća udobno, nudi Singapore Airlines.

Austrian Airlines BOEING 777 biznis klasa

Kako izgleda biznis klasa u BOEING 777 Austrian Airlines ?

Povratak je bio sasvim druga priča. Imali smo sreće da je avion iz BANGKOKA za BEČ bio opremljen novom biznis klasom sa potpuno novim sedištima koja se obaraju u full flat bed, 180 stepeni, sa odličnom zabavom, filmovima, muzikom, entertainment koji je do duše bio u povoju pa je bio dosta bagovan. Pod tim mislim na česte prekide emitovanja filmova, nemogućnost premotavanja filmova. Morali smo iz početka da gledamo isti film.

Inače, osoblje apsolutno zadovoljavajuće iako je to po kriterijumima koje su uvele avio kompanije sa Bliskog istoka daleko od odlične usluge u biznis klasi.

Avio kompanije sa Bliskog istoka osoblju pridaju ogroman značaj i putnici se osećaju jako dobro. Ljubazni su i maksimalno servilni. U nekim trenucima to postaje napadno.

Suvarnabhumi Airport

Spremite se za ulazak u Bangkok !!!

  • Malo je nezgodno prilikom dolaska u Bangkok.
  • Stvaraju se ogromne gužve na aerodromu prilikom ulaska u Tajland.
  • Svaki putnik mora da prođe određenu proceduru koja traje nekoliko minuta a broj putnika je ogroman.

Koliko traje ulazak u Bangkok ?

Ulazak u Bangkok trajaće jedan sat, 1 h 30 min.

Da li je velika gužva na Suvarnabhumi aerodromu u Bangkoku ?

  • Gužva na aerodromu je velika ali ipak i pored tolike gužve Suvarnabhumi aerodrom uspeva nekako da bude efikasan i da putnici na vreme stignu na svoje transferne letove.

Koja avio kompanija leti iz Bangkoka za Koh Samui ?

Iz Bangkoka do Samui ostrva leteli smo Bangkok Airways.

Bangkok Airways

  • Bangkok Airways je avio kompanija dosta manja nego nacionalni avio prevoznik Thai Airways.
  • U privatnom je vlasništvu i praktično stvorena na ostrvu Samui. Njen osnovni razlog nastanka u početku je bio povezivanje ostrva Samui i Bangkok Airport. Počeli su od malih letelica, tipa ATR da spajaju i na brži način  omogućavaju ljudima i turistima da dođu do ovog malog i lepog ostrva na Tajlandu.
  • Danas Bangkok Airways sem manjih aviona, manjih letelica tipa ATR, ima i Boeing 737 kojima sem sa Bangkokom, spaja Koh Samui sa drugim destinacijama u okolini Tajlanda gde turisti vole da dođu. Tako da Bangkok Airways avio kompanija polako i sigurno raste.

Aerodrom Koh Samui

  • Aerodrom Koh Samui je vrlo interesantan. Mali ali zato živopisan i u stilu celog ostrva.
  • Potpuno opuštajući.