Istanbul, LETOVI, Sa TURSKIM AVIO prevoznikom do Istanbula

Turkish Airlines – BEOGRAD – ISTANBUL

istanbul_beograd

Neplanirano smo stigli u Istanbul. Bio je januar, hladno ali podnošljivo vreme. Leteli smo Turkish Airlines. Let je kao i uvek bio udoban, ne napet i kratak. Put od Beograda do Istanbula traje svega 1h i 40min iako sam bila ubeđena da let traje 3h.


Po dolasku na aerodrom uzeli smo taksi koji je jeftin i udobno se dovezli do hotela.

Taksim Skver Istanbul

Gde se nalazi hotel Germir Palas u Istanbulu ?
  • Hotel je bio na  Taksim skveru, u novom, evropskom delu grada, saobraćajnom čvorištu i popularnoj destinaciji za turiste. Tu su smešteni neki od najpoznatijih hotela, prodavnice, restorani. Trg je poznat i po tome što se na njemu dešavaju najveći javni događaji i društvena okupljanja.

Poznati romantičan, crveno beli tramvaj ide od Taksim trga duž čuvene avenije Istiklal Caddesi.

Germir Palas Istanbul

Kako izgleda hotel Germir Palas u Istanbulu ?
  • Hotel je star ali zanimljiv. Savršen da prespavate u njemu. Unutrašnjost hotela je dekorisana starinama i stilskim nameštajem.
  • Sobe su prostrane sa ultra brzom internet konekcijom i ultra HD LCD koji je primera radi nižeg ranga od onog u dnevnoj sobi ali životinje i voditelji tv emisija iskaču iz ekrana i ulivaju strah u kosti.
  • Toliko o našem D3 koji nudi sbb sa ultra brzim internetom i kristalno čistom slikom u HD – u. Doduše ove godine je poboljšan “prijemni” signal tako da su pojedini kanali živopisniji za gledanje ali to nije ono što sam ja onomad videla. Ne mogu zaboraviti doživljaj gledanja filma Apocalypto.