Istanbul, LETOVI, Sa TURSKIM AVIO prevoznikom do Istanbula

Turkish Airlines – BEOGRAD – ISTANBUL

istanbul_beograd
Koja je najbolja avio kompanija na tlu Evrope ?
  • Može se reći da je Turkish Airlines posle Emirata najveći avio prevoznik na Bliskom Istoku a pošto je Turska jednim delom ipak na tlu Evrope može se računati da je Turkish Airlines jedna od najboljih avio kompanija na tlu Evrope.

Koliko traje let Beograd Istanbul ?

Beograd – Istanbul traje svega 1h i 40 minuta tako da nije dug let a Turkish Airlines se potrudio da za ovu relaciju uvek šalje dobar avion sa odlično osposobljenim osobljem.Hrana u avionu je odlična, tako da let provedete maksimalno dobro.

Koliko košta povratna avio karta do Istanbula ?

Povratne avio karte do Istanbula mogu se kupiti za 109 eur.

Kojom avio kompanijom leteti za Istanbul iz Beograda ?
  • Naš savet je da za Istanbul uvek birat let Turkish Airlines jer je Istanbul Ataturk jako opterećen aerodrom i za svoju veličinu prenatrpan a avioni Turkish Airlines po nekom nepisanom pravilu uvek imaju prednost za razliku od drugih prevoznika naročito npr. Air Serbia.
  • Kada dođete Air Serbia letom, vama mnogo duže traje sam izlazak iz aviona, sam ulazak u Tursku i preuzimanje kofera. Sve to duže traje. Sa Turkish Airlines sve ćete to mnogo brže dobiti.


Istanbul je grad na granici između Evrope i Azije i uprkos svojoj veličini, dobro organizovan. Ljudi su jako ljubazni, hrana je odlična. Istanbul je prepun istorijskih i kulturnih vrednosti koje treba pogledati.