Putopisi, Samui - Vančanje iz snova, Tajland

OSTRVO SAMUI – Venčanje iz snova – Koh Samui

ostrvo samui

Tajlanđani su ljubazni, nasmejani ljudi i budisti. Veruju u reinkarnaciju. Ne ubijaju životinje.

Jedan dan na plaži Samui ostrva : Dok smo uživali na suncu i kupanju, gospođa do mene je vrisnula i prevrnula se sa ležaljke na pesak. Crvena mala zmija, crnih šara, virila je repom iz drvene ležaljke na kojoj je žena ležala. Radnik hotela je došao i blago se nasmejao. Rukom je izvadio mladu zmiju iz ležaljke i bacio u cveće.
Da li na Tajlandu ima otrovnih zmija ?

Tajland je stanište najlepših i najotrovnijih zmija. 200 vrsta zmija obitava na močvarnom tlu od kojih je tek 60 od njih otrovnica.

Venčanje na Tajlandu, Koh Samui, ostrvo Samui 

  • Dobri vremenski uslovi, prelepo okruženja, egzotična hrana, pitom narod i obilje profesionalnih agencija za planiranje venčanja su ostrvo Samui stavili na listu najpoželjnijih destinacija na kojima parovi izgovaraju sudbonosno DA. Ono što dobijate za cenu venčanja ovde i kod kuće je neuporedivo.

Luksuzni hoteli nude pakete za venčanje koji uključuje i specijalne niske cene gostinskih soba za vaše zvanice.

Toliko varijanti za pristojnu sumu novca samo u snu.

Ostrvo Samui – venčanje na plaži, venčanje iz snova
  • Venčanje pod vodom, venčanje u vodi, venčanje na slonovima, ceremonijalno tajlandsko venčanje. Zamislite i želja se ostvaruje. Izaberite venčanicu i odelo, boju i vrstu cveća, vrstu dekoracije, fotografisanje, i na kraju večeri puštanje lampiona u nebo.

Bez stresa, odmorni, preplanuli, iz mora u venčanicu, pa na plažu.DA  Šampanjac, muzika, prijatelji, porodica, zabava uz atrakativno osvetljenje i obavezan vatromet.